Huiskamer de Prôst

Huiskamer Ottersum is er voor iedereen!

In februari 2019 heeft huiskamer “De Prôst” de deuren geopend achterom “Bij Koos” aan het Imagro-pleintje (achter de huisartsenpraktijk).

Velen vonden al de weg naar onze gezellig en huiselijk ingerichte ontmoetingsruimte om bij te kletsen of om gewoon een spelletje te doen. Elke dag zijn er meerdere vrijwilliger aanwezig voor een praatje en om de gasten te voorzien van een drankje. Iedere bezoeker bepaalt zelf wat hij wil; kletsen, lezen, puzzelen, tv kijken, maar het is misschien ook leuk om met anderen iets af te spreken of deel te nemen aan een van de activiteiten die er regelmatig georganiseerd worden.

Eenmaal de draai gevonden, zien we iedereen regelmatig binnen stappen, maar de eerste stap moet je vanzelfsprekend zelf zetten. Vraag iemand om mee te gaan, dat maakt het wat gemakkelijker.

Het is een misverstand om te denken dat de huiskamer er alleen maar is voor gepensioneerden. De Prôst is er voor alle leeftijden en je hoeft zelfs niet eens in Ottersum te wonen. Ons grote streven is om vereenzaming tegen te gaan, de mogelijkheid bieden om contacten te leggen of soms alleen een luisterend oor te kunnen zijn. Wij willen graag iedereen betrokken houden bij wat er in de wereld en in ons dorp gebeurt. Loop gerust eens binnen, de koffie en thee staan klaar!

OPENINGSTIJDEN;

Maandag 14.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 14.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 14.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 14.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 14.00 uur tot 17.00 uur

Voor informatie over de huiskamer kunt u mailen naar huiskamerottersum@gmail.com of bellen naar de huiskamer 0485-550606 (tijdens openingstijden). Info over al onze activiteiten kunt u ook vinden in de agenda van deze website.

 

← Terug naar Projecten
Huiskamer de Prôst